Строги мерки за сигурност ще предприемат домакините от Виктория (Пилзен) за днешната среща с ЦСКА. Билетите за двубоя са поименни и зрителите на стадиона, ще се допускат само след стриктна проверка на документ за самоличност, пишат "червените" на официалния си сайт.

Напомняме, че към момента УЕФА не разрешава гостуващи фенове на мачовете от клубните турнири, позволявайки на домакините да ползват за свои нужди пет процентния капацитет на стадиона, полагащ се по наредба за гостуващата агитка. Днес на трибуните ще могат да присъстват максимум 7000 души, като се очаква да се запълни на 100 % пределно допустимия капацитет.

Последният "армеец", който вкара на чехи и сега е част от ЦСКА

Последният "армеец", който вкара на чехи и сега е част от ЦСКА

Вижте кой е той

Стадион "Досан Арена" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа двубоя от плейофа за влизане в групите на турнира Лига на конференциите между Виктория (Пилзен) и ЦСКА. Делегатът на срещата - Михал Листкиевич от Полша, инспектира за последно съоръжението и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък. Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе в изцяло черен спортен екип, а футболистите на Виктория ще бъдат в титулярната си синьо-червена екипировка. Нашият вратар ще бъде със светло зелено облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Португалия - Бруно Лопес (главен), Луис Анре Ферейра (първи асистент), Руй Мигел Мартинс (втори асистент), Хуго Фелипе Ферейра (четвърти), а Хайм Яков от Израел ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

Виктория пусна в продажба специален шал и флаг за мача с ЦСКА

Виктория пусна в продажба специален шал и флаг за мача с ЦСКА

В клубния си магазин