Станислав Манолев е глобен заради думите си по адрес на треньора Стамен Белчев след мача с Левски. Новината потвърди лично един от шефовете в ЦСКА - Стойчо Стоилов, който за пореден път се изказа с ирония и срещу Лудогорец

"Не е станало кой знае какво, за да се говори за смяна на Стамен Белчев. Не мисля, че можем да бъдем недоволни от работата му. Гриша Ганчев неведнъж е казвал и показвал, че за него не играчът, а треньорът е най-важен. В този ред на мисли Станислав Манолев пое санкцията за поведението си след срещата още вчера. Няма значение кой си - всеки си понася санкцията. Няма проблем между Манолев и Белчев, това трябва да се знае. Смятам, че с труда си до момента Белчев е показал, че е коректен човек, който трябва да бъде уважаван. Който си помисли обратното, ще бъде отстранен", гарантира Стоилов.

"Имаме цел да спечелим титлата, а тя преминава през задължителни победи над Лудогорец, Левски и пр. Не приемаме двубоя в Разград на живот и смърт. Излизаме и играем, пък нека по-добрият победи. Дали виждам промяна в Лудогорец? Да, преди имаше българи, а сега няма нито един. Повече обаче не искам да коментирам, тъй като не е колегиално да правя разбор на съперника", добави мениджърът на ЦСКА.

Стойчо Стоилов: До януари ще стане ясно дали ще играем в Европа

Шеф в ЦСКА обяви кога ще стане ясна съдбата на "червените" в Европа (ВИДЕО)

"Чакаме решението на съда в Лозана", заяви мениджърът на ЦСКА