Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов бе гост в предаването "Тази сутрин" по БТВ. Той говори за срещата между Бойко Борисов с босовете на трите родни гранда - Васил Божков, Гриша Ганчев и Георги Домусчиев. 

"Откакто преди 3 години се създаде новият формат на първенството, има доста скандали, които притесняват нашите фенове. Тази среща беше наложителна. Да седнат и да се разберат за някои неща, като феърплея. 

ЦСКА с няколко нови спонсора

ЦСКА с няколко нови спонсора

Това личи от рекламното табло на клуба

Дано тази среща има някакъв ефект и феновете да се наслаждават на честен футбол. Вижте последните два кръга от миналия сезон. От там ще си направите изводите.

Най-пресният пример е мачът за Суперкупата. Имаше ситуации, които са фрапиращи, отменен гол на Локомотив (Пловдив). Винаги грешките на съдиите са в една посока. Всеки човек бърка, но в последните 3 години бъркат в едната посока.

Не вярвам, че може да се променят нещата, но нека да изчакаме. Познавам футболната действителност и за това не съм оптимист, но щом премиерът се е заел с неговия авторитет...

Вив Соломон-Отабор ще получава солидна заплата в ЦСКА

Последното ново попълнение на ЦСКА ще прибира солидна заплата

Това разкриха в Англия

Имаше среща, на която Левски също са изразили тази позиция. Двата най-големи клуба са потърпевши. Ние направихме постъпки, ако трябва ще стигнем и до края. Това нещо, което се случи на финала за Суперкупата - да има цензура, да не се показват дадени положения на единия отбор, да не се види, че феърплеят е нарушен.

От 3 години играят с нечестни методи срещу нас и няма от какво да съм притеснен. Последната година не съм давал и интервюта след мачове, когато сме били ощетени. Няма смисъл. Не знам какво му е наред на Борислав Михайлов. От близо 15 години не сме се класирали на един голям форум. Българският футбол върви надолу.

ЦСКА излиза за убедителен успех на старта в Европа

ЦСКА излиза за убедителен успех на старта в Европа

"Червените" приемат ОФК Титоград

Нека се сезират органите, МВР. България е малка държава и много бързо може да се разбере кой ги прави тези неща. Напоследък е много модерно да се сезират от новините, но и там е избирателно", заяви легендата на Литекс.