Главният мениджър на ЦСКА - Стойчо Стоилов смята, че битката с Лудогорец за титлата в Първа лига няма да бъде никак честна. Шефът е на мнение, че ако "червените" не станат шампиони, причината няма да бъде спортно-техническа.

Според Стоилов, върху българските съдии се оказва сериозен натиск, но така и не пожела да назове конкретни имена. Ръководителят напомни, че големият съперник Левски не трябва да бъде подценяват, като битките между двата гранда през пролетта ще бъдат непредсказуеми.

Стамен Белчев: ЦСКА ще вземе още нови, ако намери точните хора

Стамен Белчев: ЦСКА ще вземе още нови, ако намери точните хора

"Не е на всяка цена"

Стойчо се изказа ласкаво по адрес на новите попълнения Алберг, Жеферсон и Бланко, като последният имал всички качества, за да измести Фернандо Каранга от титулярния "червен" състав. Ето кавко сподели той в предаването "Домът на футбола" по "Диема".

"Винаги има какво да се желае по селекцията. Максималисти сме, никога не сме доволни от постигнатото. Мисля, че взехме трима много добри футболисти, които се надявам, че с играта си ще го докажат това нещо и на терена. Нуждаем се от едно-две попълнения, но не на всяка цена. Собствениците ни са изключително амбициозни хора и винаги гледат да се взимат най-добрите футболисти на възможно най-добрата цена".

"Нашата цел е да побеждаваме Лудогорец на терена. През цялата 2017 година надигравахме Лудогорец, така и обаче не ги побеждавахме до есента, но тогава не бяха спортно-технически причините. Вече сме готови да се преборим за титлата. Оптимист съм. Знам, че имаме по-добрите футболисти. Ако не станем шампиони знам, че причината няма да бъде спортно-техническа. Битката за титлата няма да бъде честна".

Спас Делев: ЦСКА е фаворит за титлата

Делев: ЦСКА е фаворит за титлата

"Има сериозна конкуренция в първенството"

"Надявам се, че нещата в БФС ще се променят. Недоволни сме от съдиите. Ние сме най-ощетеният отбор. Щом Михайлов е казал това, да види кой ги натиска тези съдии. Аз не знам един Караманджуков каква позиция има в Лудогорец? Питам каква длъжност има той? След последния мач за Купата срещу нас, подал ли си е оставката?!", заяви Стоилов, намеквайки тънко, че въпросният оказва натиск върху футболните рефери.

"Не мога ад кажа, че съдиите нямат качества. Имат добри отзиви като свирят в Европа, но явно в България не им се получават нещата. Предполагам, че не е спортно-техническа причината. Има нещо друго, което им пречи. Има натиск. Как се променя два-три дена преди церемонията, Кабаков да не стане "Съдия на годината"!? Това е показателно как се натискат съдиите. Кой е избрал Съдия №1?".

Стяуа с опит да си върне Томас Нойберт

Стяуа иска да вземе важен кадър на ЦСКА

"Той е една от тайните на Регенкампф"

"Не искам да спекулирам с това. Собствениците ни ще се съберат преди Конгреса на БФС и ще бъде обявена официалната ни позиция. Аз съм работил и играл с Любослав Пенев. Той е един много честен и коректен човек. Това не е тайна, знае го цяла България. Мога да кажа същото и за Боби Михайлов, но това, което виждам като работа от БФС е, че хората под него спекулират с неговото доверие. Предоверил се е на някои от тях".

"Левски винаги е бил дразнител за ЦСКА. Изобщо не трябва да се подценяват. Няма значение дали организацията, или футболистите им са на подходящото ниво. Никога не знаеш какъв ще бъде крайният изход в мачовете срещу нас. Мога да кажа от името на ръководството на ЦСКА, че никога не е имало колебание към треньора Стамен Белчев. Всичко е било тиражирано от медиите. Изключително доволни сме от неговата работа".

ЦСКА чака Каранга преди края на лагера в Сандански

ЦСКА чака Каранга преди края на лагера в Сандански

Бразилецът не се появи за първата тренировка на "червените"

"Жеферсон е участник на Копа Америка. Самият факт, че си бил избран от Дунга в националния отбор на Бразилия е нещо страхотно. Извадихме голям късмет с неговото привличане. Дано покаже качествата си. Говорим за футболист на 23 години, който е една инвестиция в бъдещето, стига да си покаже качествата. Привличането му зависеше от продажбата на Антон Недялков. Той можеше да изчака поне до лятото и тогава да си тръгне от ЦСКА. Самият той настояваше за трансфера си в Далас. Продажбата му стана със съдействието на Христо Стоичков. Жеан Карлос Бланко има необходимите качества да конкурира Фернандо Каранга. Той е много по-разнообразен нападател от него".

Милко Георгиев: ЦСКА е в сърцето, не в някакво АД или ЕАД

Милко Георгиев: ЦСКА е в сърцето, не в някакво АД или ЕАД

"Боби Михайлов е кукла на конци, нищо не зависи от него"

"Очаквам в края на януари КАС да вземе положително решение по казуса ни с участието в евротурнирите. Няма как Етър да се превърне в дубъл на ЦСКА. Едно е приятелството ми с Балъков, работата си е работа. За базите не мога да ви кажа нищо, защото не съм се интересувал от това нещо. Не мога да ви дам никаква информация. Познавайки Гриша Ганчев знам, че ще направи най-доброто, което може на този етап да направи с базите. Виждате какво стана с Панчарево. ", оптимистично завърши Стоилов.