Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов анализира зимната подготовка на тима и даде мнение за трансферите, за които той отговаря. Ръководителят обяви и, че срещу "червените" се води атака, която според думите му е ядно откъде идва.

"Винаги има какво да се желае, аз съм максималист, но мисля, че трите ни нови попълнения са футболисти с много добри качества и идват от доста силни първенства - Аржентина, Бразилия и Южна Корея. Имахме и други цели, но знаете, че винаги на една позиция се следят доста играчи. Имахме желание и за други, но мисля, че това е максимумът, който можеше да извлечем от прозореца.

Не искам да се оправдавам, но срещнах доста трудности - неща, които за 15 години не бях виждал. Беше доста трудно да се привлекат футболисти тази зима, не знам защо беше така, но беше тежко. Обяснявам си го по някои други причини, но не искам да коментирам. Важното е, че се взеха качествени футболисти, особено Каранга и Меркадо. Надявам се, че ще разкрият потенциала си. Португалците имат добри качества и се адаптират в различно темпо. Всеки един има качества за ЦСКА, въпросът е да ги покажат. Който не оправдае доверието, се разделяме с него.

ЦСКА-София срещу Шкендия без три от звездите си

ЦСКА-София срещу Шкендия без три от звездите си

Манолев, Малинов и Лясков продължават да се възстановяват от контузиите си

Знам, че отборът има голям потенциал, показа го и в подготовката. Лично за мен няма притеснения, ще изградим балансиран отбор, който догодина ще се цели в постижения, които отиват на ЦСКА. Сегашната ни цел е влизане в Европа. Не е нормално да говорим за титла, предвид разликата, с която води Лудогорец.

Спомените ми от годините в ЦСКА са, че когато дойдох, това беше истинският ЦСКА. Имаше военна дисциплина, която водеше до нещо в такъв клуб. Организацията беше на ниво. Още като юноша винаги съм се борил за победа, но играчите разбраха къде са и мисля, че ще им е по-лесно да покажат качествата си.

ЦСКА вълнува много хора в България, има най-много фенове и е съвсем нормално да се коментира навсякъде. Знае се откъде идват атаките и това си го обяснявам като усещане на страх, че ЦСКА се възражда и ще достигне до величието от миналото.", заяви Стоилов пред клубния канал на "червените".

Търгът за емблемата на ЦСКА зависи от Дора Милева

Търгът за емблемата на ЦСКА зависи от Дора Милева

Съдът чака нейни действия