Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов обяви, че ако "червените" не станат шампиони, причините няма да са спортно-технически. Той добави, че не очаква битката за титлата да бъде честна. 

"Сигурен съм, че ако ЦСКА не стане шампион, причините няма да са спортно-технически. Откакто съм тук битката никога не е била честна.

Виждам, че има добри отзиви за съдиите в Европа, но в България не им се получават нещата. Предполагам, че причините не са спортно-технически. Щом на едното място свириш добре, а на другото не", заяви Стоилов пред Нова телевизия.

ЦСКА чака Каранга преди края на лагера в Сандански

ЦСКА чака Каранга преди края на лагера в Сандански

Бразилецът не се появи за първата тренировка на "червените"

"Как 2-3 дни преди церемонията за Съдия на годината се променя победителя. Само един мач ли е решаващ. Това е показателно как се натискат съдиите. Аз не знам Георги Караманджуков каква длъжност има в Лудогорец и защо си е подал оставката след нашия мач. Така се говори във футболните среди. 

Щом Михайлов е казал, че трима-четирима души притиска съдиите, да си направи разследване. 

Нямаме желание да продадем Фернандо Каранга. Има интерес към него, но няма оферта. Цената му е много висока. Ако се стигне до трансфер, сумата ще е умопомрачителна за българския пазар", завърши Стоилов.

Футболистите на ЦСКА са готови за подвизи

Футболистите на ЦСКА са готови за подвизи

В отлично състояние са