Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов трябваше снощи да се срещне с председателя на НС Александър Томов. Босът е в чужбина, но бе очакван от наставника на „червените" заради наболелите въпроси напоследък в отбора.

Основната причина наставникът да иска да разговаря на четири очи с президента е финансовото затруднение в клуба. Не е тайна, че футболистите не са получили заплатите си за декември, обещаните премии за победата над Левски и бонусите за успеха над Вихрен.

По време на лагера в Анталия част от чужденците няколко пъти засегнали въпроса за плащанията, което изнервило допълнително наставника. Освен това треньорите в ДЮШ също чакат възнаграждения за последните няколко месеца, което допълнително нажежава обстановката.

Стойчо ще настоява в най-кратки срокове да бъдат разрешени финансовите въпроси, както и да се изясни селекционния процес. До този момент все още не е ясно дали Георги Чиликов ще бъде продаден на Далиен и дали ще бъде привлечен унгарският младежки национал Жолт Корчмар, за когото „Топспорт" вече съобщи.

Източници на „Топспорт", близки до клуба в Борисовата градина потвърдиха, че не е платен целият лагер в турския курорт, което може да доведе до допълнителни главоболия за шефовете на „червените".