Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че стратегията, на която специалистът бе заложил в начало на мача между "армейците" и Рома (1:5) е била успешна. Екзекуторът на Ливърпул говори пред медиите минути след като "червените" кацнаха на летище "София".

"Незаслужен резултат. Такова е моето мнение, такове е мнението на Моуриньо. Самото му изказване красноречиво показва какво се случи на терена. Стратегията в началото беше успешна, особено първите 20 минути на второто полувреме, когато тръгнахме да се надиграваме.

След червения картон Рома ни вкара два гола. Мен тази загуба няма да може да ме забулди. Знам, че имаме стойностен отбор с добри футболисти. Представихме се добре като игра. Като игра съм доволен.

Да, имаше грешки при първите три гола, които не трябваше да се допускат, но това е процес на доизграждане на един отбор и стил, който искаме да показваме. Тактическата дисциплина беше на висота.

При 3:1 имахме възможност да се надиграваме с противника и да търсим възможност да обърнем резултата, но този червен картон приключи всичко. Като показатели почти се изравняваме с отбора на Рома, но класата в такива моменти е решаваща.

При тях класата е в изобилие. В отсъствието на много основни състезатели ни лишават от положителни неща в хода на мача в много отношения. Вижда се, че стилът, който практикуваме, го подобряваме във всеки един мач. Надявам се когато се върнат контузените, потенциалът, класата и силата на ЦСКА да е на много по-добро ниво.

Резултатът боли, много боли. Не го заслужавахме. Това и Моуриньо го определи в изказването си след мача, но мислим за следващия двубой", каза Младенов.

Иван Турицов: Ние сме ЦСКА, борим се навсякъде, не даваме крачка назад

Иван Турицов: Ние сме ЦСКА, борим се навсякъде, не даваме крачка назад

Можем да вземем поуки и да продължим напред, споделя футболистът