Стойчо Младенов се завърна в България, след като вчера бе избран за треньор на сезона в Казахстан. Специалистът триумфира с Купата на страната със своя Кайсар. 

Младенов говори пред "Канал 3", като обяви, че винаги има вероятност да се завърне в ЦСКА. Това обаче няма как да се случи сега, защото наставникът подписа нов договор с настоящия си клуб. 

"Вероятност винаги има да се завърна в ЦСКА, но нека сега не коментираме тази тема. ЦСКА си има треньор и ръководство, което взима важните решения. Ще продължа работата си в Кайсар. Има единомислие между мен и ръководството и това ме накара да подновя договора си там. 

Следя развитието на българския футбол, въпреки, че такова има само при Лудогорец. При другите клубове няма. Има някакви наченки в Левски, някакво подобряване.

Знам колко е трудно без пари да се взимат футболисти, а Лудогорец имат финансовата стабилност да купуват готови подготвени футболисти. Това трябва да се прави от водещите отбори като ЦСКА и Левски за да се борят с Лудогорец", обяви Стойчо.

Официално: Стойчо Младенов остава още един сезон в Кайсар

Официално: Стойчо Младенов остава още един сезон в Кайсар

Това разкри самият специалист