Стойчо Младенов сподели мнението си преди първия мач от груповата фаза на Лига на конференциите. Екзекутора на Ливърпул даде официална пресконференция преди гостуването на Рома в четвъртък от 22:00 часа на "Олимпико".

Ето какво заяви Младенов:

"Трудно е изпълнимо, но ние имаме в отбора универсални футболисти, които играят на определени постове. Ще направим нужните ротации, за да запазим нашата тактика. Трябва да осъществим намеренията си, имаме нужните изпълнители.

В такъв момент мога да определя две крайности. При нас сме на минимума откъм налични футболисти, а при тях са в изобилие. Все пак сме наясно с ротациите, които Моуриньо прави. Очакваме 4-5 промени от предишния мач.

Жозе Моуриньо: Искам да спечелим Лигата на Конференциите, ЦСКА е добър отбор

Жозе Моуриньо: Искам да спечелим Лигата на Конференциите, ЦСКА е добър отбор

"Не сме перфектни и ни предстои много работа"

Това, което момчетата направиха - блестящо е. В тази група можем да трупаме само имидж. Футболистите като единици и самият клуб. Можем да се покажем в добра светлина пред Европа. Давал съм пример на футболистите как големият Христо Стоичков беше забелязан именно в такива мачове и ги мотивирам да покажат най-доброто си лице.

Не съм гледал мача от миналата година, защото разликата е огромна. Миналата година Рома играеше много по-различен футбол, сега при най-добрия треньор в света се практикува коренно различен футбол и отборът им е в Топ 10 на Европа.

Снимка 546618

Източник: Topsport.bg

Моуриньо е много човечен и добър човек, въпреки славата, която се носи покрай името му. Той никога не се промени. За кариерата му можем да говорим много, успехите му са огромни. Изключително много се радвам на тях, защото знам откъде и как е започнал. Интелектът и упоритостта му са нещото, което го дърпа напред. Ще се радвам да се видим, да си кажем няколко думи. Отдавна не сме имали тази възможност.

Ще изиграем мача спрямо силните и слабите страни на Рома. Знаем как атакуват, разузнали сме до най-дребните детайли във футболистите им и ще се възползваме от всяка една тяхна грешка в дефанзивен план. Играем на чужд терен, тифозите им ще окажат голяма подкрепа, но ние сме взели под внимание всеки детайл и сме изградили нашата стратегия съобразено всичко."

Снимка 546617

Източник: Topsport.bg

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ и КРАСИАН МИТЕВ, пратеници на ТОПСПОРТ в Рим, Италия