Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира жребия за груповата фаза на Лигата на конференциите. Специалистът обяви пред "Дарик", че "армейците" са преизпълнили плана и чака с нетърпение срещата си с Жозе Моуриньо, който води Рома. 

"Жребий като всеки друг жребий. Ние до този момент мога да кажа преизпълнихме плана. Всичко ще ни бъде бонус. С такива отбори, които ни предстои да играем, само може да вдигат самочувствието, нивото и класата на отбора", заяви Младенов.

"През последните години много неща са се променили, както в нашия отбор, така и в останалите от групата - нови треньори, нови футболисти. Това е нормално. Ще разузнаваме всеки един противник по отделно и ще търсим най-удачния подход".

Жребият прати ЦСКА на Рома и Жозе Моуриньо, групата в ЛК се допълва от Зоря и корави норвежци
Обновена

Жребият прати ЦСКА на Рома и Жозе Моуриньо, групата в ЛК се допълва от Зоря и корави норвежци

"Червените" са в група "С"

"Трябва феновете да изискват както от играчи, така и от треньори и ръководство. ЦСКА трябва да се развива".

"Много доволен ще бъда да се видим с Жозе Моуриньо, защото последната ни среща беше в София, когато Левски игра с Челси. Това ми е последното виждане с него. Ще бъда много радостен да се видим и да изкоментираме новостите във футбола. В това отношение е много открит специално към мен. Когато ходихме в Бразилия, аз за Жоао Карлош, той да наблюдава други играчи, използвахме целия полет, за да говорим за футболисти", разкри наставникът на ЦСКА.

"Очакванията за всеки мач са едни и същи, независимо с кой играем. Нагласата е една и съща. Победа, победа и единствено победа. Разбира се, че при този цикъл ще имаме няколко ротации. Ще видим. Нека да се събудим в деня на мача, защото в последно време болни футболиси... Сега дори не пътуваха с нас. Ако се подобрят до утрешния ден, да дойдат и Йомов, и други играчи. Надявам се през утрешния ден да са по-добре".

"Тибо Вион е с фрактура. Ще отсъства известно време. Дай боже бързо да се възстанови и отново да е в редиците, защото много го харесвам и ще разчитам на него", каза още той.