Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е крайно недоволен от представянето на тима срещу Арда. Въпреки победата с 2:1, "червените" не играха добре и се наложи да правят обрат след като получиха попадение. 

Днес футболистите на ЦСКА е трябвало да имат почивен ден, но заради посредственото им представяне в двубоя срещу Арда, Младенов е наредил да проведат тренировка в неделния ден, съобщава dsport.

Младенов с повече подробности за състоянието на Бисмарк

Младенов с повече подробности за състоянието на Бисмарк

"Много е болен, има висока температура"

След мача Младенов заяви, че не понася такова поведение, каквото имаха играчите му през първата част и ако се повтори, ще падат глави.

"Трябва да заявя ясно и категорично, че такова поведение няма да толерирам, ако се повтори ще падат глави. Аз такова поведение не понасям. Такова скандално първо полувреме да забравят да повтарят. Кой го е очаквал? Подготвихме се възможно най-добре през паузата. Второто, да. Коригирахме и видяхме духа, който ЦСКА трябва да притежава. Недопустимо е такова поведение, на който и да било на терена. Играчите са напълно наясно с нашите изисквания и цели, те трябва да бъдат постигани", каза Младенов.