Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не скри разочарованието си след равенството със Славия (1:1). "Белите" стигнаха до точката в добавеното време на мача.

"По-правилното е, че сами им дадохме точката. Изиграхме добър мач, създадохме много положения, но аристократичното държание в края ни изигра лоша шега. В такива моменти трябва да покажем по-голяма класа и концентрация, защото една ситуация като тази ни взе двете точки.

Отбор, който търси победата от първата до последната минута, ще я получи, а ние днес не го направихме. При такъв резултат и с човек повече това ни повлия на психиката, а трябваше да продължаваме да атакуваме и да вкараме втори гол.

Имахме възможност за втори, трети и четвърти гол, но ни липсваше класа в завършващата фаза на атаката. Показване на самочувствие и класа е с покритие, когато биеш с 2-3 на 0, а ние водехме с крехък резултат и накрая това ни изигра лоша шега.

Като не вкараш, ще ти вкарат, това се случи в днешния мач. Позитивното беше в многото създадени ситуации, а негативното бе, че не ги реазилизархме. Имахме много нисък процент на ефективност в предни позиции", каза Младенов.

ЦСКА и Славия завършиха наравно 1:1

Студен душ за ЦСКА на "Армията"! 10 от Славия взеха точка в последните секунди!

"Белите" стигнаха до равенстовото в добавеното време.