Стойчо Младенов даде интервю за "Дарик". Легендата на ЦСКА сподели очакванията си за представянето на "червените" до края на сезона.

"Очаквам повече от ЦСКА, защото бях убеден и продължавам да държа на своето мнение, че ЦСКА може да пребори Лудогорец.

Мисля, че за тези пет години откакто Гриша Ганчев и това ръководство, което управлява ЦСКА, най-после направиха боеспособен отбор с конкуренция на всеки пост. Мисля, че са в състояние да преборят Лудогорец тази година.

Милко Георгиев: Бутайте микрофоните в устата на Жеков, но питайте и как е попаднал в листите!

Милко Георгиев: Бутайте микрофоните в устата на Жеков, но питайте и как е попаднал в листите!

"И Пламен Марков беше в такива, а не са го гонили от ЦСКА"

Още повече, че в Лудогорец правят освежаване, имат нови играчи, имат колебания в игрово отношение, малко са разклатени. Напълно е възможно ЦСКА да се пребори и да вземе титлата. Последно време виждам коментари за отстъпление, което не е привично за "червените".

Никога в един футболен клуб, хора които знаят как се управлява не могат да допуснат отборът да зависи от един състезател. Независимо на какъв пост играе той. Така че не мисля, че един играч може да определи дали да се вземе, или да се отстъпи титлата.

Михаил Касабов до Стойчо Младенов на Царско село - Славия

Михаил Касабов до Стойчо Младенов на Царско село - Славия

Шефът на съдиите също беше на трибуните

Като обстановка, като условия сме много далеч от времето, когато победихме Ливърпул. В онова време ЦСКА имаше най-добрата база, на която да тренираме, най-добрата възстановителна и лечителна база, в които футболистите можеха да се лекуват и възстановяват. Всичко това е много важно, особено в съвременния футбол, когато силите са много изравнени. Тогава всички се учиха и се бориха да достигнат ЦСКА във всяко едно отношение. Защото ЦСКА беше клубът с най-модерна визия", сподели Младенов.