Стойчо Младенов остана на мнение, че победата над ФК ЦСКА 1948 е трябвало да бъде далеч по-изразителна от полученото 1:0 на "Армията". Специалистът призна, че отборът му се задъхва заради сгъстения цикъл от мачове. Ето какво още каза наставникът на "червените":

"Няма лесни мачове. Подходът ни беше правилен. Бяхме се разположили добре на терена. От изграждането до завършващата фаза, всичко беше така, както го отработвахме на тренировка. Имахме да възможността да вкараме още два или три гола. В момента проблема за нас е завършването на атаката.

Калоян все още не е адаптиран към начина на игра на ЦСКА. Затрудни ни липсата на Кайседо и контузията на Ахмедов. Ние в такъв вариант също сме силни. Имаме бързи крила и нападатели, които могат да изненадат всеки противник. 1:0 си е много рисков резултат. Лам прекалено много бе натоварен, дойде без подготовка, а започна да играе през четири дни мачове...Неговата контузия не изглежда тежка. За Ахмедов не знам, докторите ще кажат.

Победата е важна. Като ЦСКА не победи два мача, казват че сме в криза. Здраво стъпили сме на земята. Във футбола и това го има - да загубиш мач или точка. В отбора ни има голямо израстване. Постоянството ни се нарушава заради сгъстения цикъл от мачове".

ЦСКА победи ФК ЦСКА 1948 с 1:0 в efbet Лига

Уникален гол на Матей върна ЦСКА на победния път - 1:0 срещу отбора на Белия

Селекцията на Стойчо Младенов си върна второто място в efbet Лига