Ганайският нападател на ЦСКА Бисмарк Чарлс продължава да е гонен от лош късмет, пише "Тема Спорт". За последно той взе участие в официална среща преди точно три месеца - на 22 август, след което получи контузия в коляното, наложила и оперативна намеса.

Възстановяването му продължи два месеца, а завръщането му на терена бе в контролата с Литекс, провела се в паузата за мачове на националните отбори.

Ганаецът се представи силно и отбеляза две попадения при победата с 4:1, записвайки 60 минути на сметката си. Очакванията бяха, че той ще попадне в групата за домакинството на Арда и ще запише първи официални минути от лятото насам. Това обаче не се случи, а след двубоя треньорът Стойчо Младенов обяви, че Чарлс е болен и няма да е на негово разположение 4-5 дни.

Това означава, че ганаецът пропуска както гостуването на Бодьо/Глимт от Лигата на конференциите в четвъртък, така и това на Лудогорец в понеделник от 17:15 часа.

Както е известно, "армейците" ще пътуват директно от Норвегия за Варна, където ще проведат своя лагер преди мача в Разград.

Ахмед Ахмедов отпада от плановете на ЦСКА за зимната подготовка

Ахмед Ахмедов отпада от плановете на ЦСКА за зимната подготовка

Възстановяването на футболиста ще продължи около 4 месеца