Старши-треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов засегна множество теми, свързани с "червените", след загубата от Ботев с 0:2, която отдалечи водения от него тим на 9 точки от лидера Лудогорец.

"Не мога да кажа, че Ботев ни надигра. Головете им паднаха от статично положение и грешката на нашите защитници. Беше задължително да отбележим при ситуациите си за гол. Дузпата на Гарсес е категорична. Това, което сте видели по ВАР и телевизията е ясно. 100-процентова дузпа! Дори и в последните 10 минути да бяхме вкарали гол, щяхме да обърнем мача.

Ботев (Пд) победи ЦСКА с 2:0 в мач от efbet Лига

ЦСКА разочарова за пореден път, не дадоха чиста дузпа за "армейците"

Ботев (Пд) надигра селекцията на Стойчо Младенов с 2:0

Дузпата щеше да промени абсолютно всичко. За съжаление неефективността е в поредица от мачове. Не знам, работим много в завършващата фаза. Просто не се получава. Доминирахме като контрол над топката, ударите и атаките. Неефективността днес реши мача. Греъм Кери и Георги Йомов са болни. Томас Лам и Тибо Вион също, това е причината, за да не бъдат в състава.

ЦСКА винаги е излизал от ситуации в най-трудните моменти. Отговорът е само с победи. Загубихме най-класния си играч Матей. Тя ще го извади от игра за дълго време. Индикациите са, че няма да разполагаме с него до края на шампионата. След като не можем да побеждаваме, когато трябва, значи нещо куца. Най-малко се притеснявам за поста си. Минал съм през доста битки. Колкото пъти съм ставал треньор на ЦСКА, при негативен резултат веднага се нахвърлят върху мен. Мачкал съм ги доста години, нормално. Лудогорец бърка, прави хикс, но никой не ги критикува. Нормално е в ЦСКА да се пише повече за нашия отбор.

Най-болното е, че наши цесекари са най-активни в това да мачкат футболисти и треньори. Вижте Левски, там всички са обединени, а вижте на кое място са!? А при нас -разединение между треньори, легенди...

Гледам нещата професионално. Докато има шанс, ще се борим за титлата. Това е в ДНК-то на ЦСКА. Надявам се да намерим сили, за да обърнем нещата. Търся начин как да събудя определени състезатели, това са психологически трикове от моя страна. Не може само да ги прегръщаме и тупаме по рамото. Трябва да има критики към тях така, както има и към мен. Личната класа решава мачовете. Никого не съм обидил, никого не съм засегнал".

Юрген Матей бе откаран в пловдивска болница

Юрген Матей бе откаран в пловдивска болница

Тепърва ще се изяснява травмата му