Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде мнението си след загубата на своя тим от Локомотив (Пловдив) в мач от 13-ия кръг на efbet Лига.

"Искам да се извиня на феновете за загубата, малко повече от 3 месеца съм тук. Играем четвъртък - неделя, четвъртък - неделя и всичко това се отрази в днешния мач. Умора има и мисълта, и реакцията действат бавно. Те бяха по-свежи и напорити. Ние бяхме по-бавни и тромави, това бе разликата."

"През втората част се опитахме. Малко подобрихме креативността в нападание, успяхме да отбележим гол, но бе твърде малко, за да променим хода на мача."

Локомотив (Пловдив) победи ЦСКА с 3:1 в efbet Лига

Шок за ЦСКА срещу Локо (Пд)! "Червените" с първа загуба на "Армията" от 2 години и 3 месеца!

Георги Минчев блесна с хеттрик

"Такъв е нашият аналзи и ние сме категорични, че умората е причината. Правим ротации между 14-15 души. Няма как да заложим на 11 класни в един мач и в друг на други 11 класни футболисти. Просто нямаме толкова футболисти."

"Не би трябвало да се е отразило боя преди мача. Не знам какво е станало точно. Разбрах, че техните фенове нещо са казали и нашите са отвърнали."

"Нямам нито един съставен списък, това е поредна интрига. Знаем какво правим, имаме ядро, във всеки трансферен прозорец ще се възползваме и когато имаме възможност, ще привлечем човек на пост, на който ни трябва."