Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори по всички актуални теми около клуба в предаването "Домът на футбола". 

"Желаният облик на ЦСКА ще го търсим след година. В тези две години трябва да изградим отбор, който феновете на тима заслужават. Победите дават увереност и аз продължавам да твърдя, че трябва да надграждаме над сегашното ядро. Подбираме много внимателно новите състезатели, защото качеството е по-важно от количеството".

"Доволен съм от трансферите. Взехме три попълнения, които ще ни дадат дълбочина и вариативност. Кръстев е страхотен талант, в който инвестираме много доверие и искаме той да развие своя талант подобаващо. Желаем още играчи, но не на всяка цена. Не искам да изпреварваме събитията - трябва ни качество. Работим по няколко състезатели, ще видим дали ще се получи още сега. Ако не стане сега, то ще чакаме следващия трансферен прозорец".

"За ЦСКА бих направил всичко. Нямах време за нищо в началото, денонощно работехме. Бяхме ограничени в избора на играчи и стил. Да благодарим на Господ, че успяхме да се справим с всичко. Първият мач с Лиепая беше много тежък, беше ми болно да видя ЦСКА в това състояние. Искаме да детронираме Лудогорец. Бъдете сигурни, че в тези две години ще детронираме Лудогорец. Моето желание и на ръководството е еднакво. Две години са напълно нормален срок за изграждането на боеспособен състав".

"Аз не искам да давам гръмки слова. Нищо не е в състояние да ме извади от релси. Искам да изградя отново голям отбор на ЦСКА. Футболът е непредвидим, но не искам да коментирам шансовете ни в ЛК. Ние преизпълнихме своя план, така че трябва да доставим на себе си на феновете удоволствие".

"Уверен съм, че ще получа двете години. В ЦСКА няма вече място за отстъпление. Оттук нататък само в положителен аспект трябва да се развива клубът. Надявам се взаимно да постигнем целите си с ръководството. Само с обединение може успеем. Видяхте и срещу Виктория Пилзен - феновете са способни да вдигнат умрял о гроб. Благодаря им, за което. Това е ЦСКА".

"Във всички клубове съм извоювал да вземам само аз решенията, включително и в чужбина. Изпълним съм всичко, което съм поел. Само един път не ми се получи и това беше в ЦСКА. При всички останали собственици извоювах спортно-техническата власт".

"Вие не познавате Гриша Ганчев. Излишно е да го хваля или критикувам. Познавам го още от младежките си години. Няколко пъти съм го определял като куча марка. С авторитета си може да постигнем велики неща. Дай Боже да изпълним взаимните задължения един към друг", сподели Младенов.

Още един от ЦСКА ляга под ножа

Още един от ЦСКА ляга под ножа

Федерико Варела поднови тренировки