Нападателят на ЦСКА - Бисмарк Чарлс, ще се оперира. Новината бе обявена от клуба. "Червените" съобщават още, че халфът Федерико Варела е подновил тренировки. 

"Нападателят Бисмарк Чарлс също ще претърпи хирургическа интервенция в началото на следващата седмица. Заради контузия героят от финала за Купата на България пропусна последните срещи на тима, а медицинските изследвания показаха, че е належащо да бъде направена артроскопия на коляното. Все още не ясно колко време ще продължи възстановяването му.

Заради фрактура в глезена на операция ще се подложи и французинът Тибо Вион. Най-вероятно универсалният футболист ще бъде извън строя за почти целия есенен полусезон.

Както е известно, за няколко месеца аут от терените ще е и холандският бранител Мено Кох, който бе опериран наскоро, а от понеделник ще започне физиотерапевтични и рехабилитационни процедури.

Добрата новина за спортно-техническия щаб е завръщането в тренировъчния процес на халфа Федерико Варела. Техничният полузащитник се контузи по време на финала за Суперкупата в средата на юли и от тогава не се появи в игра. На лагера в Банско обаче аржентинецът ще започне занимания с основната група и постепенно ще наваксва в подготовката си", написаха от клуба.

Съперник на ЦСКА осъществи един от десетте най-скъпи летни трансфера

Съперник на ЦСКА осъществи един от десетте най-скъпи летни трансфера

Вижте кои са те