Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов бе много разочарован след загубата с 0:2 от Лудогорец.

Лудогорец победи ЦСКА с 2:0 в efbet Лига

Лудогорец пречупи ЦСКА в края и се откъсна на върха в efbet Лига

"Армейците" допуснаха два гола в края

"Грешка. Изключително голяма тактическа грешка. Равностоен мач до 78-ата минута, където от наш корнер стана контраатака, което е непростимо. Можеха тактически фаул да направят, а ние ги съпровождахме до наказателното поле. Елементарно и детско поведение на терена в този момент. Това говори лошо за начина на мислене и начина на поведение на терена. Това са детски неща, учат се от ДЮШ", заяви Младенов.

"Откакто съм треньор на ЦСКА, точно това говоря. Работим бавно, мудно, разгадават ни лесно. Трябва ни динамика, но това се постига с много работа."

"Тя е толкова елементарна ситуация, че... Те затова са на дъгата, за да не дават възможност да се овладее топката. Ние стоим на 3 метра от него и му позволяваме да разиграва, да дриблира. Липса на отговорност. Всеки трябва да си понесе отговорността на поста."

"И тримата ни нападатели играха слабо, под нивото си. На Йомов му е за първи път, днес имаше спад. При Кайседо и Яник не се получиха нещата, това бе основният ни проблем - атаката."

"Нищо не е приключило, трябва да напредваме именно в тези детайли. Трябва да сме умни, дисциплинирани, хитри. Трябва да покажем характер. Успешни, неуспешни - ротациите трябва да се правят", заяви Младенов.