Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев поздрави всички фенове по повод 75 години от основаването на най-успелия български футболен клуб.

Ето какво каза той днес на "Армията":

"Честит юбилей! Безусловно ЦСКА е най-успешният български клуб. Заслужил си е званието Убиец на шампиони в Европа. С гордост представлявам клуба. В момента даже държа фготоалбума "Родени за величие". Ние много се гордеем. Много точно е написано величие. Това е призванието на клуба. По-точно не може да се каже. Надявам се добрите времена да продължават.  

Всичко, което е титла, стадион и купа подхожда на ЦСКА. Това е задължение. Очакваме днес да е празник. Времето е хубаво, очакваме доста хора да посетят съблекалнята, да се снимат на стадиона. Имаме ден на отворените врати, който започва в 12:00. Финалът на нашата организация е събитието във Военния клуб вечерта, на което ще се съберат легенди на клуба, олимпийски шампиони, медалисти, европейски шампиони, всички, които са свързани с ЦСКА и са носили радост на България и на всички армейци.  

От спортно-техническа гледна точка беше изключително важно вчера да победим. Много се радвам, че имахме мач най-накрая, който малко по-спокойно да го изгледаме. Моето лично мнение е, че и в други двубои, ако бяхме реализирали по-рано попадение, можеше да се развият по същия начин. С оглед на събитията беше изключително важно да победим вчера. Важно е и да победим в следващия мач. Това и казвам на футболистите, че имаме още шест финала. Всичко е в нашите ръце.

Исторически натиск? Не, усещам историческа гордост. Много се гордея с успехите на дядо ми и на баща ми. Те са част от тази история на ЦСКА, която винаги ще стои със златни букви. Много ми се иска да успея да надмина тези успехи. Дори малко да се доближа, ще съм изключително горд".

СНИМКИ: ЦСКА празнува!

СНИМКИ: ЦСКА празнува!

Клубът става на 75 години