Ганайският национал Едвин Джеси изнесе много силен мач за ЦСКА при успеха с 3:0 над Адмира в четвъртък.

Играчът, който номинално е крило, стартира на нетипичната позиция зад нападателя. Джеси обаче се справи доста добре в тази роля, като направи две асистенции - за головете на Десподов.

При първия Едвин центрира от левия фланг и Кирил заби с глава. А при второто попадение Джеси даде много добър извеждащ пас, след който Десподов се разписа с левия крак. В радостта след втория гол родното крило излъска обувката на Джеси и ганаецът публикува снимка от този момент в социалните мрежи. Едвин написа: "Много важна победа, щастлив съм не само от нея, но и от двете ми асистенции". Малко след това африканецът качи и видео с центрирането си към Десподов при първия гол.

Джеси събра похвали от доста футболисти. С кратки коментари той бе отличен от доскорошната звезда на ЦСКА Фернандо Каранга, както и от крилото на Лудогорец Върджил Мисиджан. Бившият национал на Канада и дългогодишен ляв бек на Брюж - Михаел Клуковски, също похвали Джеси, коментари му писаха и няколко играчи от елита на Холандия.

Най-култово обаче бе мнението на съотборника на ганаеца в ЦСКА -Стивън Перейра. Бранителят написа: "Страшно си бърз, момче - като Порше!"

УЕФА обявява наказанията на Бодуров и Малинов в понеделник

УЕФА обявява наказанията на Бодуров и Малинов в понеделник

На база на решението, от "Армията" може да обжалват санкциите