Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов отрече да е получавал документ, показващ реалната оценка на базите на клуба. Той заяви пред "Тема: Спорт", че не знае дали появилата се сума от 32 274 900 лева като оценка на имотите, с които държавата влиза в новосъздаденото дружество "Спортни имоти "Българска армия", е реална.

Както е известно, "Армията" и Панчарево бяха инспектирани през март от вещи лица.

Оценката на имотите на ЦСКА: 32 274 900 лева!

Оценката на имотите на ЦСКА: 32 274 900 лева!

Главната цел е да стартира реконструкцията на "Българска армия"

"Видях информацията, която се появи по медиите, но не съм сигурен, че това е истинска оценка, защото колегите още не са ми изпратили нищо офицално.

Реално това е една снимка на една задна страница, един лист", сподели адвокат Трендафилов.

Инджов за оценката на базите: Не може аз и г-н Ганчев да определяме колко пари ще дадем

Инджов за оценката на базите: Не може аз и г-н Ганчев да определяме колко пари ще дадем

Вижте подробности тук

"Ако действително излезе такава оценка, тук изразявам личното си мнение, защото няма нищо официално и не съм говорил с ръководството на ЦСКА, то това ще е тотален абсурд. Не може 2017 година да има оценка от 21 милиона лева и в началото на 2020-а тя да е вече 32 милиона, при положение, че само ние сме ползвали имота през това време и сме вкарали 4 милиона. Тази разлика от 10 милиона не знам как се получава, как са я изчислили.

Снимка 229928

Източник: cska.bg

Но пак казвам, дълбоко се съмнявам, че това е валидна оценка. Надявам се да е просто на някакъв "доброжелател". Защото наистина това би било абсурд за мен. Пак да повторим, не съм получавал още нищо официално от "Сердика спортни имоти" като информация. Не ми се иска да гадая. Всичко това е лично мое мнение и не искам да обвързвам ЦСКА, защото не съм говорил с ръководството и с никой от клуба", изрази мнение юристът. За това какво следва оттук нататък, той добави:

"Все пак проектът на стадиона е един бизнес план. Увеличаването му с 10 милиона неминуемо ще доведе до някакви изменения. Но не искам да гадая. За мен самата цифра е абсурдна. Не мога да повярвам, че това може да излезе. Няма обективна логика как може да се случи.

Снимка 449204

Източник: ММС

ЦСКА е ползвал обектите през цялото време и ние много добре знаем какво сме вкарали като пари вътре...", заяви Трендафилов.