Наставникът на ЦСКА - Стамен Белчев, даде своето мнение за причината, поради която "армейците" вече шести пореден двубой нямат успех в efbet Лига. Тази вечер "червените" завършиха 1:1 при гостуването си на Арда.

Ето какво каза той:

"Намираме се в неприятна серия. Срещу Арда бяхме беззъби в нападение. Няма как с 10-12 минути игра да вземем трите точки. Необяснимо е, че във всички мачове се случват нещата по един и същи начин. Искахме от първата минута да натиснем съперника, но това не се случи. Явно имаме проблем с пренастройката.

В Лига Европа играем добре, но в първенството не се случват нещата. Говорим го това, но за момента не се получава. До контузията на Матей нямахме проблеми. Проблемът при нас е, че на моменти бяхме далеч от противника и нямаше как да имаме предимство по фланговете".

Арда не ни изненада с нищо. Те са добър отбор, който играе добър футбол. Знаехме, че ще е трудно до първия гол, който вкараме. Когато си футболист на ЦСКА не трябва да става въпрос за това дали си домакин или гост. Трябва да изглеждаме по-добре срещу Рома", каза Белчев.

Арда и ЦСКА завършиха 1:1 в efbet Лига

ЦСКА не победи и Арда! "Червените" натрупаха 6 мача поред без успех в шампионата

Резерва спаси столичния гранд от поражение