Стамен Белчев ще вземе само един нов помощник в своя щаб. Това е бразилецът Даниел Моралес, който беше в екипа на хасковлията и при първия му престой начело на ЦСКА.

Моралес е полезен с владеенето на португалски език, което улеснява комуникацията с голяма част от чужденците. В момента обаче Моралес има ангажимент към юношеския тим до 18 години, който ще играе за Купата на БФС. Малките "армейци", които са водени от бразилеца, имат полуфинали със Септември. Двубоите са на 6 и 13 юли (понеделник), а финалът на 20-и. Моралес ще изпълни ангажимента си към тази формация и след това ще се присъедини към Стамен Белчев, на практика от началото на следващия сезон.

Другите помощници остават - кондиционният наставник Кирил Динчев, треньорът на вратарите Ивайло Петров-Пифа и асистентите Добри Митов и Ивайло Станев. При миналия си престой в ЦСКА Белчев работеше с наставника на вратарите Ивайло Иванов и със Стефан Генов, които обаче поне засега няма да са част от екипа му, пишат колегите от "Тема Спорт".

Димитър Пенев: Дано Белчев остави следа в ЦСКА, идва в тежка ситуация

Димитър Пенев: Дано Белчев остави следа в ЦСКА, идва в тежка ситуация

"Сега "червените" сме малко в гората, не смеем да се покажем след финала за Купата"