Темата за стадиона на ЦСКА е повдигана много пъти през годините. Вчера обаче се случи нещо, което даде повод за голям оптимизъм сред "червената" общност. Беше проведена среща на най-високо ниво между държавата в лицето на спортния министър, главния архитект на столицата и собствениците на "армейците". След нея от всички страни се изказаха доста обнадеждаващо и изглежда, че най-после тази сакрална мечта за поколения "червени" сърца ще стане факт.

ЦСКА с важно съобщение: Обнадеждени сме, искаме да стартираме строителството в края годината

ЦСКА с важно съобщение: Обнадеждени сме, искаме да стартираме строителството в края годината

"Очакваме конкретни действия в най-кратки срокове"

Откакто Гриша Ганчев пое кормилото в ЦСКА, той започна стъпка по стъпка да подрежда разградения "армейски" двор. С правилна политика, последователност, твърда ръка, воля, характер, милиони разходи и нерви...този клуб най-после изглежда съвсем близо до завръщането към изконните си ценности. ЦСКА отново напомни за себе си в Европа, неизменно е сред най-силните отбори отбори в България и най-важното - съвсем близо е до самоиздръжка.

Останаха само две парченца от пъзела. ЦСКА да стане шампион и да се сдобие с чисто нов, модерен стадион, който да приляга на името, амбициите и аурата на най-великия български отбор. ЦСКА ще стане шампион, рано или късно това ще се случи. Това е сигурно - като изгревът на слънцето. Въпрос на време е, а самият стадион също е ключ към този успех. С него клубът ще придобие съвсем друг облик, ще има самочувствие, ще има и спокойствие...спокойствие за бъдещето и за настоящето.

Снимка 559871

Източник: LAP.bg

Успее ли Гриша Ганчев да изпълни "последната си мечта", както той самия каза преди около месец, всъщност ще изпълни мечтата и на милиони "червени" привърженици. Пъзелът "ЦСКА" ще бъде завършен и феновете на "армейците" ще могат спокойно да се наслаждават на любимия си отбор. Трябва още малко търпение. Сражавайки се с живота разбираме, че за да си победител, е нужно единствено търпение. И че мъдрите хора всъщност са търпеливи хора.

Ганчев за стадиона: Палтото е ушито, остава да сложим ръкавите

Ганчев за стадиона: Палтото е ушито, остава да сложим ръкавите

Босът беше лаконичен пред медиите

Феновете на ЦСКА трябва да са спокойни, клубът е във възможно най-добрите ръце и най-хубавото тепърва предстои. Това е футболът всъщност, това е спортът. Една игра, която трябва да носи наслада и радост, да носи удоволствие, но неизбежно има и несгоди. ЦСКА преживя толкова много през годините, премина през какво ли не...и сега е на една ръка разстояние от завършването на своята голяма мисия.