Едуард Йорданеску е изключително притеснен от здравословните проблеми на Руй Педро, пише "Тема: Спорт".

Офанзивният халф на ЦСКА-София имаше болки през миналата седмица, но въпреки това започна срещу Славия. Още в 13-ата минута обаче напусна принудително.

Той по всяка вероятност е получил разтежение, като днес ще премине прегледи, които ще покажат окончателно каква е травмата му и дали не е по-сериозна.

Педро почти сигурно ще бъде изпратен при сръбската лечителка Мариана, за да се ускори възстановяването му с няколко процедури. Португалецът ней-вероятно пропуска мача с Верея.

Бунт в ЦСКА-София! Българите скочиха на чужденец!

Бунт в ЦСКА-София! Българите скочиха на чужденец!

Заплатата на Педро взриви "червената" съблекалня

Нападателят Милчо Ангелов пък се готви за първото си участие като титуляр за представителния отбор. Почти сигурно 21-годишният талант ще получи шанс още от началото в двубоя с Верея тази неделя от 17:45 часа.

Роденият в село Иречеково Ангелов отново се оказа печеливш джокер от пейката, след като донесе успеха над Славия (1:0). По-рано през сезона пък се включи като резерва на почивката срещу Монтана и реализира двата гола за 2:0.

Срещу белите в събота Милчо не само вкара гол, но и като цяло раздвижи играта на армейците в предни позиции и се понрави с някои бързи действия с по едно докосване. Ангелов по традиция действаше динамично и това създаде проблеми на отбраната на Славия.

Така Милчо се очертава като титуляр срещу Верея. Не е изключено в тази среща той да действа на върха на атаката заедно с Густаво Кулма. По същия начин двамата играха срещу Славия (1:0), а и в контролата с Царско село (1:0) преди седмица.