Един епизод от дербито между ЦСКА и Левски в събота остана на заден план. В 86-ата минута на срещата станахме свидетели на грозна проява от страна на капитана на ЦСКА Николай Бодуров. Защитникът наплю играча на Левски Богдан Вашчук.

Действията на бранителя ясно се видяха още по време на директното излъчване на мача. За стореното Бодуров не бе санкциониран от главния рефер Станислав Тодоров. Припомняме Ви, че националът и Вашчук имат закачка помежду си още от мачовете на "червените" с ФК Рига в Лига Европа. Тогава дори се стигна до бой между футболистите на двата отбора, като защитникът и естонецът бяха сред най-дейните. 

ЦСКА събра съдийските тесли срещу клуба в специално видео

ЦСКА събра съдийските тесли срещу клуба в специално видео

"Ако има нещо, няма нищо", иронично пишат "червените" във Фейсбук

Любопитно е да видим дали действията на Бодуров са описани от делегата на срещата. Ако не са, то Дисциплинарната комисия към БФС би следвало да се самосезира, след като стореното от него ясно се видя по време на срещата. ТОПСПОРТ също прилага видео към ситуацията.

Ако от родната централа решат да бъдат принципни, както го сториха с капитана на Левски Живко Миланов преди дербито с Лудогорец, то Николай трябва да бъде наказан за 1 мач. Бъде ли санкциониран защитникът, то ЦСКА няма да може да разчита на него в реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Ботев (Пловдив). 

От "Герена" също могат да сезират ДК към БФС за грозната постъпка на Николай Бодуров...