ИВАН КАРАДЖОВ (1988). Титулярният вратар на ЦСКА бе с основна заслуга за титлата. Стражът от Кресна пази на ниво през целия сезон, a от есента ще играе в дублиращия отбор. Караджов е в школата на ЦСКА от 2003 г., като веднъж бе включен в групата за официалните срещи на мъжкия тим. Младокът дори бе резерва на Ивайло Петров във финала за купата срещу Черно море (3:1 през 2006 г.).

КАЛОЯН ГЕОРГИЕВ (1989). Вратарят почти не получи шанс за изява в състава на Сашо Йорданов. Единствено при контузия на Караджов се появяваше в игра. Калоян е родом от София и ще играе за старшата на "червените" и догодина.

КРИСТИЯН УЗУНОВ (1989). Централният бранител е основна част от състава. Узунов има право да играе в школата на "червените" още година, а освен това попада и в сметките на треньора на дубъла Сашо Борисов.

ИВАН ИВАНОВ (1988). Роденият в Златица бранител е в школата на ЦСКА от 2003 г. Дълъг период бе капитан на старшата, а от новия сезон ще се състезава в дубъла. Централният бранител, играещ понякога и като нападател, нееднократно е попадал и в мъжкия състав. Наричат го истинският лидер на младите шампиони.

КИРИЛ БРЕСТОВИЧКИ (1989). Левият защитник е в школата на „червените" от 3 години. Роден е в София, ще играе за старшата и през следващия сезон.

МАРИЯН СТАНЧЕВ (1988). Родом е от Твърдица. Пристигна в ЦСКА през 2002 г. Станчев бе неизменна част от състава на Йорданов и заслужено вдигна купата. Мариян ще продължи развитието си в Локо (СтЗ).

АЛЕКСАНДЪР СЪБЕВ (1988). Левият бек е в школата на „червените" още от дете. Роден е в София. Бе титуляр в шампионския тим, а от следващия сезон ще играе в дублиращия отбор на „армейците" в „Б" група.

АЛЕКСАНДЪР ГОРАНОВ (1988). Централният бранител на „червените" получаваше шанс за изява почти във всеки мач на старшата през миналия сезон. Горанов ще продължи да играе в дубъла на ЦСКА.

КРУМ ЛОВКОВ (1989). Заедно с Иван Иванов сформираха една от най-добрите двойки централни защитници, които почти не даваха шанс на противниковите нападатели. Ловков е роден в благоевградското село Сатовча. Ще продължи развитието си в дубъла.

ДИМИТЪР НЕНЧЕВ (1988). Левият защитник тренира на „Червено знаме" от 2003 г. Рядко получаваше шанс за изява през сезона. Бъдещето му все още е неясно.

ПАВЕЛ ВИДАНОВ (1988). Десният бранител, който бе изгонен от Левски преди 5 години, се утвърди в ЦСКА, като дори на няколко пъти бе викан и в мъжкия отбор. Виданов, който е от София, ще продължи да играе за „армейците", но в дублиращия тим.

АЛЕКСАНДЪР КОСТОВ (1988). Опорният халф бе важна част от шампионския тим. Има вероятност софиянецът да продължи кариерата си в Спартак (Пл) или Белите орли.

МИХАИЛ АЛЕКСАНДРОВ (1989). Десният атакуващ халф на ЦСКА, който премина в Ливърпул, бе твърд титуляр за „червените". Мишо вкара доста решителни голове, а често се отличаваше и с голови пасове. Нееднократно попадаше и в мъжкия тим.

ДЕНИСЛАВ ГИНЕВ (1988). Опорният полузащитник от Габрово преди години избяга от ЦСКА, за да играе един сезон в школата на Янтра. След това се завърна и също има заслуга за титлата. Бъдещето на Гинев обаче остава неясно.

НИКОЛАЙ ЧИПЕВ (1989). Един от основните играчи в състава на Александър Йорданов. Роденият в Етрополе Чипев записа и няколко срещи в мъжкия тим на „червените", а от есента ще продължи да играе в дубъла.

ПЛАМЕН ТРИФОНОВ (1988). Десният халф почти не получаваше шанс за изява, тъй като играе на поста на Михаил Александров. Роденият в Козлодуй полузащитник най-вероятно ще премине в спечелилия промоция за „Б" група Чавдар (Етрополе).

ЮЛИЯН КУРТЕЛОВ (1988). Централният нападател се представи на ниво през сезона. Отличи се с доста попадения. Интересното за Куртелов е, че е пристигнал в ЦСКА от школата на Левски-Раковски преди 4 години. Ще играе в дубъла.

ЕВГЕНИ ИГНАТОВ (1988). Гендо, както го наричат, бе важна част от тима на „червените". Игнатов е родом от ловешкото село Кирчево и тренира в ЦСКА от 2002 г. Кариерата на нисичкия техничар ще продължи в Локомотив (СтЗ) или Чавдар (Етрополе).

СТАНКО ЙОВЧЕВ (1988). Централният нападател не взе участие във финала с Левски заради контузия, но в останалата част от сезон бе твърд титуляр. Йовчев, който е родом от Кулата, ще продължи развитието си в дубъла на ЦСКА.