Феновете на ЦСКА от Сектор "Г" се обявиха против наряда за предстоящия кръг в първата шестица, в който ЦСКА ще се изправи срещу ФК ЦСКА 1948. Срещата е поверена на Радослав Гидженов, а Волен Чинков ще е отговорник за ВАР.

По този повод фракцията излезе със съобщение в официалната си страница във "Фейсбук" "Трибуна Сектор Г". Ето какво пишат те (без редакторска намеса):

"Армейци,

Два кръга преди края на шампионата любимият ни клуб е първи - така, както и му приляга. Всичко е изцяло в нашите ръце и реакцията на статуквото не закъсня - Радослав Гидженов е главен съдия, а нашият добър "приятел" Волен Чинков отговорник за ВАР.

Във връзка с меко казано скандалните назначения бихме искали да споделим информация, която достигна до нас преди броени часове - лицето Гидженов от тази година вече е и европейски съдия с любезното съдействие на вездесъщото куфарче на неуважаемия господин Караманджуков. Можем само да гадаем какво се иска в замяна от съдията, но гледайки мача в Бистрица онзи ден, вече се досещаме.

Категорично не желаем това лице да реферира така важната за всички нас среща в събота, особено с оглед крещящите му зависимости в посока Делиормана. Нека БФС и всички други също толкова зависими органи да прочетат внимателно написаното тук, защото не възнамеряваме да правим компромиси с благото на ЦСКА, нито да се превръщаме за пореден път в жертвени агнета на олтара на зализаната комплексарщина. Категорично и без да се коментира повече!

Апелираме и ръководните фактори в любимия ни клуб да заемат позиция, солидарна с нашата и заедно да предприемем всички необходими законни и легални действия това потенциално безобразие да бъде прекратено още в зародиш.

Армейци, битката е към своя край, но както виждате съпротивата на деспотичния режим по оста Бояна - Разград достига до своя апогей. В този критичен момент нямаме право на нито сантиметър назад и нито секунда колебание! Напред, армейски лъвове, зад нас е светинята!

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ДО САМИЯ КРАЙ".

БФС обяви съдиите на решаващите мачове за титлата

БФС обяви съдиите на решаващите мачове за титлата

Вижте назначенията