Феновете от Сектор Г излязоха с позиция във Фейсбук преди предстоящата среща между ЦСКА и Зоря в Лигата на конференциите. Както е известно, властите разрешиха наличието на фенове по трибуните срещу зелен сертификат или отрицателен PRC тест.

Ето кавко съобщиха от :Трибуна Сектор Г":

"Армейци,

Както знаете от днес, за да наблюдаваме нашия любим отбор, е необходимо да предоставим Зелен сертификат за ваксинация против Covid-19 на влизане на стадиона. Тези от вас, които не са се ваксинирали, ще могат да посетят специализираните пунктове за тестване днес или утре преди мача.

Ще бъдат отворени 2 пункта - един пред музея на Армията и един до фен магазина, като те ще бъдат с работно време от 12:00 до 19:00 ч. Утре освен тях ще работят още 3 пункта около Националния стадион "Васил Левски" с работно време от 11:00. до 22:00 ч. Цената на антигенния тест ще бъде 10 лв.

Билетните каси на Армията ще работят от 12 до 19 ч. днес, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на "Гурко" от 11:00 ч. до края на първото полувреме на срещата, която започва в 22:00. Ще се видим на стадиона! ЦСКА зове!", написаха запалянковците в червено.