Феновете от Сектор Г разкриха, че са готови да излязат на протест заради пречките около модернизирането на стадион "Българска армия".

Ето какво написаха "червените" привърженици в официалната си страница във Фейсбук:

"Във връзка с появилите се публикации в общественото пространство в последните дни относно актуалното състояние на стадион "Българска армия" и новия (стар) ПУП на Борисовата градина, бихме желали да заявим, че в момента в нашите среди действително се обсъжда организирането и провеждането на масирани протестни действия по повод поредните процедурни спънки, които Столична община прави, за да пречи на модернизирането на нашия дом.

Главният архитект на София: "Българска армия" може да бъде модерен, функционален и да отговаря на изискванията на УЕФА

Главният архитект на София: "Българска армия" може да бъде модерен, функционален и да отговаря на изискванията на УЕФА

"Може да бъде направен нов стадион в рамките на старото съоръжение"

Както вече многократно се убедихме при предишния режим на управление, ако си достатъчно угоден и послушен, ще получиш каквото искаш - за справка възобновената работа по "Колежа", "Лаута", както и изградената преди години централна трибуна в покрайнините на София. От своя страна, ние не искаме нито милостиня, нито подаяния, а просто да не ни се пречи. Само и единствено това.

Призоваваме ви да бъдете готови и мобилизирани, ако се наложи да потърсим правата си и да не спирате да бъдете социално активни, тормозейки институции и политически фигури, които не спират да спекулират с този наболял за нас "проблем". Ножът е опрял почти до кокала".