Планираната грандиозна хореография в сектор "Г" за дербито ЦСКА - Левски няма да се състои, тъй като бе прекратена акцията по даряване на средства, пише "24 часа".

Имаше планирана сума от 15 000 лева, която трябваше да бъде събрана, за да се осъществят идеите на привържениците, но 5 дни преди началото на срещата стана ясно, че това няма да се случи.

Поради това кампанията е прекратена, а ето какво написаха организираните привърженици от Сектор "Г" по темата:

"Винаги сме се стремели да даваме 101% от себе си във всяко нещо, с което се занимаваме. Всичко се прави в името на ЦСКА. Било е и ще продължава да бъде. Информираме ви, че първоначално замислената грандиозна хореография няма да се състои. Причината е много проста - "Сектор "Г" е самофинансираща се трибуна, която оперира с бюджет единствено и само от вашите дарения. Левче от билетче, кетъринг и т.н. са запазен патент на едни други "Бизнес" фенове.

Поради навлизането в последната седмица преди дербито и невъзможността да съберем необходимата ни сума, с което и да довършим идеята си, преминаваме към резервния си план. Страхотна хореография ще има и предстоящото ни силно представяне на трибуните не се подлага под съмнение и за секунда".

Левски при Стоянович: "Сините в атака", а идва ЦСКА...

Левски при Стоянович: "Сините в атака", а идва ЦСКА...

От весел китарист-аниматор, Славиша вече влезе в ролята на треньор на Левски