Дейностите по изграждането на новия стадион на ЦСКА ще стартират напролет. Това обяви един от собствениците на клуба Юлиян Инджов. Ето какво още каза бизнесменът пред "Тема: Спорт":

"Трябва да изготвим работен проект за стадиона, после да го внесем за одобрение и едва след като има зелена светлина, ще получим разрешително за строеж. Това във времето няма как да стане по-рано от пролетта.

Става въпрос за чисто технологични срокове, които трябва да се спазят, няма как да се избяга от тях. Ще минат поне пет-шест месеца, докато получим разрешително за строеж. И това, при положение, че абсолютно всичко е изрядно и няма никакви забележки.

Красен Кралев: "Сердика спортни имоти" получи виза, ЦСКА може да пристъпи към изготвяне на инвестиционен проект за "Българска армия"

Кралев: „Сердика спортни имоти“ получи виза, ЦСКА може да пристъпи към изготвяне на инвестиционен проект за "Българска армия"

ММС и ЦСКА са започнали работа по учредяване на съвместното търговско дружество

Ще представим проекта за реконструкция, ще го видите. Оставете на нас да дръпнем завесите. Засега индикациите, които получаваме, са добри. Дано и занапред е по този начин", допълни Инджов.

Иван Ченчев: "Армията" е меката на българския футбол

Иван Ченчев: "Армията" е меката на българския футбол

"Има желание да бъде решен проблемът и ЦСКА, а също и Левски да получат такова отношение, каквото заслужават"