"ЦСКА в трети пореден мач показва израстване и това очевидно е плод на работата на треньорското ръководство - сподели бившият треньор на "червените" Сашо Станков. Победата над Ботев в Пловдив дойде във важен момент и показва, че тимът излиза от кризата в началото на сезона.

Не можем да отречем, че ЦСКА има няколко много качествени футболисти, които дърпат отбора напред. През лятото бяха направени сериозни инвестиции и това започва да дава резултат.

Двама основни футболисти на ЦСКА под въпрос за мача с Локомотив (София)

Двама основни футболисти на ЦСКА под въпрос за мача с Локомотив (София)

Вижте подробности

Смятам обаче, че е твърде рано да се правят някакви генерални изводи за играта на "червените" и дали на ще успеят да се преборят за титлата. И съм много далеч от това да изпадам в еуфория от три поредни победи. Класирането и изобщо състоянието на отбора е далеч от стандартите на ЦСКА.

Не познавам работата на Ел Маестро е не бих искал да я коментирам Добре познавам обстановката на "Българска армия" и знам на какъв силен натиск са подложени треньорите. Ако Ел Маестро успее да се справи с него, ще успее и да постигне усхехи. 

ЦСКА - на гребена на вълната, по ръба на бръснача и... на върха на диаманта

ЦСКА - на гребена на вълната, по ръба на бръснача и... на върха на диаманта

Страстите около най-успешния български отбор никога няма да стихнат

Онзи ден на мача в Пловдив видяхме множество чужденци и в двата отбора. По принцип собствениците на клубове имат право да привличат играчи от различни държави - нали живеем в Европейския съюз, границите са отворени.

В България обаче ние сме надвили на масрафа, за да разчитаме основно на чужди футболисти. Това е пагубно за нашия футбол. Вижте един традиционен и обичан отбор като Берое какво представляваше във Враца... ЦСКА, благодарение на бюджета си, разполага със сравнително класни чужденци.

Но това е временно решение, защото чужденците могат и искат да си тръгнат във всеки един момент, ако получат предложение от по-добра футболна държава от България. Друг въпрос е, че лансирането на чужденци трови атмосферата в отборите и е въпрос на време да избухне някой скандал.

Една от причините Ботев да се намира толкова ниско в класирането е точно свързана с налагането на футболисти от различни краища на света за сметка на местните момчета".

ЦСКА показа "червените" емоции след триумфа на "Колежа"

ЦСКА показа "червените" емоции след триумфа на "Колежа"

Вижте видеото