Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков, сподели пред "Мач Телеграф" какви трябва да бъдат приоритетите на "армейците" през втората част от сезона, а и не само.

"Следя как се развиват нещата. Мисля, че е рано да се правят коментари и заключения. Знам, че се очакват още футболисти, които да подсилят отбора. На този етап трябва момчетата да се подготвят по възможно най-добрия начин. Надявам се новите попълнения да вкарат необходимата свежест в редиците на ЦСКА. Да, селекцията закъснява, но пък съм на мнение, че е по-важно какви играчи ще дойдат. Важно е те да бъдат качествени, а това, че ще изостават малко с подготовката не е толкова важно. Те ще наваксат, но е важно да бъдат качествени футболисти. На всеки треньор му се иска играчите да са на линия от самото начало на подготовката, но невинаги това се случва.

Младенов връща Мено Кох сред титулярите на ЦСКА за пролетта

Младенов връща Мено Кох сред титулярите на ЦСКА за пролетта

Нидерландецът вече е напълно възстановен от своята контузия

Мое мнение е, че има играчи, които могат да бъдат продадени или освободени. Просто нямат нужната класа за ЦСКА. Карло Мухар поне според мен няма нужните качества за този клуб. Хамза Чатакович също не ме е впечатлил с нещо. Но всеки специалист си има виждания и е много вероятно те да заиграят по-добре през пролетта. За мен най-важно е стадионът да бъде вдигнат. Това трябва да е приоритет номер 1 за ЦСКА.

"Червените" заслужават да имат модерно съоръжение, а не като това сега. Иначе мисля, че може да се спечели титлата на България. Разликата между "армейците" и Лудогорец не е голяма. Освен това си мисля, че разградчани допуснаха много грешки с привличането на футболисти. Може ЦСКА да стане шампион", заяви Александър Станков.

ЦСКА представя отбора срещу Царско село

ЦСКА представя отбора срещу Царско село

"Червените" обявиха, че търсят съперник, срещу който да се изправят след завръщането от Турция