Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще заложи на всичко най-добро в предстоящото в понеделник от 20:30 часа домакинство от осмия кръг на efbet Лига лига срещу ФК ЦСКА 1948, пише "Тема Спорт".

Сръбският специалист ще наруши практиката си да прави множество промени в шампионатните двубои на тима, които идват няколко дни след мач в евротурнирите. Така например срещу Септември армейците излязоха с 9 различни играчи в стартовия си състав спрямо гостуването на Сейнт Патрикс три дни по-рано.

Филип Филипов: ЦСКА не е просто отбор, ЦСКА е институция!

Филип Филипов: ЦСКА не е просто отбор, ЦСКА е институция!

"ЦСКА не се предава пред никой и се бори докрай"

Предстоящият сблъсък с ФК ЦСКА 1948 обаче е изключително важен за настроението на тима в следващите седмици. Издънка в първенството би свалило допълнително морала на футболистите след отпадането от евротурнирите.

Освен това съперникът се намира в чудесна форма, като е лидер във временното класиране с 5 победи и 2 равенства от 7 мача. Армейците също не познават вкуса на загубата в първенството досега през сезона, но те са изиграли само 5 двубоя - 4 победи и 1 равенство.

Както "Тема Спорт" вчера писа, сред титулярите на ЦСКА в понеделник ще се завърне Брадли де Нойер. Той бе наказан за срещите с Базел, а пропусна и двубоя със Септември, като за последно бе на терена на 11 август срещу Сейнт Патрикс.

Очаква се нидерландецът да си партнира в защита със сънародниците си Кох и Матей, както и Иван Турицов. Четвърти пореден мач като титуляр ще запише норвежецът Джонатан Линдсет, а мястото на Маурисио Гарсес сред титулярите също изглежда сигурно. За върха на атаката отново ще се избира между Бамба и Морено.

Кюстендилеца: Достоен, европейски ЦСКА!

Кюстендилеца: Достоен, европейски ЦСКА!

"Горе главите, "армейци"