Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов публикува коментар, в който изрази мнението си относно ЦСКА. Той насочва думите си към недборожелателите на отбора, като изтъква успехите на "армейците" на футболния и като цяло на спортния терен.

Ето какво написа Филипов в профила си във "Фейсбук":

"Скъпи Армейци,

Откакто имам честта да бъда изпълнителен директор на ЦСКА, не съм си позволявал да публикувам това, което мисля, преди това, като обикновен фен на отбора съм го правил, когато съм чувствал за необходимо.

Тази вечер, реших да обясня и припомня на хората, които не спират да нападат, да се изказват и да злобеят срещу най-големия спортен клуб в България, кой е ЦСКА.

ЦСКА е не просто отбор или клуб, ЦСКА е институция в България, създал и развил олимпийски, световни европейски шампиони, клуб, който е побеждавал и най-големите отбори в Европа, донесъл авторитет, слава и много радост на България!

Филип Филипов: Не е срамно да отпаднеш от Базел, това е футболът

Филип Филипов: Не е срамно да отпаднеш от Базел, това е футболът

"Базел се класира заслужено"

ЦСКА не се предава пред никой и се бори докрай!!! ЦСКА е символ на победа, дисциплина, морал, ценности! ЦСКА притежава най-голямото богатство, а това са милионите фенове на отбора, които живеят, радват се и страдат заедно с успехите и трудните моменти на клуба.

Ценното е, че тази любов е истинска, вечна и не може да бъде купена! Домът на ЦСКА е стадион "Българска армия", където са се развили и играли най-големите български футболисти, на емблемата на ЦСКА грее звезда! Много състезатели, благодарение на качествата си, характера си и късмета си, че са имали честта да защитават свещената емблема и червения екип са изградили авторитет в обществото и са обичани, и уважавани от хората, в това число и аз, затова винаги абсолютно безкористно ще защитавам интерсите на ЦСКА и ще бъда фен на този велик отбор!

САМО ЦСКА!!!"