Старши-треньорът на ЦСКА - Саша Илич, сподели мнението си за победата над Арда с 3:0 в двубой от първия кръг на сезон 2022/23 в efbet Лига. Специалистът остана доволен от видяното, но допълни, че трябва да се работи и върху добавянето на още кадрови потенциал в "червените" редици, най-вече в офанзивен план.

"Не изглеждахме лошо тази вечер. Имахме приличен вид. Направихме неща, които сме работили в тренировъчния процес. Доволен съм от свършеното днес, има какво да подобрим, но за първи мач не е зле. Червеният картон ни помогна, но знаете, че понякога е трудно да играеш с човек по-малко. Те имаха своите шансове. Получиха се добре нещата.

Във футбола статичните положения са много важни. От статични положения стигнахме до два гола. Този отбор на ЦСКА има потенциал. Искам да се представяме добре и в европейските клубни турнири и да се борим за титлата, но ни трябват двама нови. Доволен съм от това, което имам в момента.

Очаквам още двама футболисти. Не говорим само за заместник на Кайседо, а за още футболисти, които да бъдат конкуренция. Калоян Кръстев не успя да вкара два или три шанса. Не беше пълен стадионът, но само с добри игри и резултати можем да напълним стадион "Българска армия", каза Илич.

Гарсес: Имаме добър колектив, прекрасен дори!

Гарсес: Имаме добър колектив, прекрасен дори!

"Благодаря на Господ за попаденията и победата"