Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич бе потърсен от сръбски медии за коментар относно изборите за президент на футболния им съюз. Легендата на Партизан подкрепи бившия си съотборник в националния отбор Неманя Видич, който днес официално се кандидатира за поста.

Саша Илич с важно решение за атаката на ЦСКА

Саша Илич с важно решение за атаката на ЦСКА

"Армейците" гостуват на Септември в неделя от 17:15 часа на националния стадион "Васил Левски"

"Футболна Сърбия избира. Скоро ще гласуват за президент, а по-добър от Неманя Видич просто няма, казвам го от сърце. Той е роден да управлява. Има невероятна харизма, ценят го в цяла Европа. Знаем, че той отиде с главата си там, където огромното мнозинство не смееше с крака си. Безкомпромисен боец, какъвто има нужда от нашия футбол.

Великият сър Алекс Фъргюсън реши, че Видич ще е капитан на Манчестър Юнайтед в дните на голямата слава, то и за нас не трябва да има дилема. Той е млад, деляхме една съблекалня в националния отбор. Знам колко е честен, колко много иска във футбола да няма посредничество и интриги.  Всички знаят, че съм "партизанин", но когато става дума за Видич, вдигам и двете си ръце за избора му - каза Саша Илич за Maxbetsport.

Той се спря и на съперника на Видич, също легенда на Цървена звезда - Драган Джаич.

"Драган Джаич е легенда, едно от най-големите имена в историята на нашия футбол, но той е на възраст, в която може да допринесе много по-малко, с цялото ми уважение, от Неманя Видич", завърши Саша Илич.