Всеки един футболист, който е играл в голям отбор и има качества да допринесе за по-високо ниво на ЦСКА, е добре дошъл на "Армията". Това обяви старши треньорът на "червените" Саша Илич след днешната победа на тима му над Миньор (Перник) с 6:0.

Изказването му бе на въпрос дали бразилецът Клейтон Оливейра, който има престой в Динамо (Киев), ще е ново попълнение на тима.

"Ръководителите в клуба знаят моето мнение относно желаните от мен нови попълнения. Аз искам да вземем футболисти, които могат да донесат качество на тима. Всеки един футболист, който е играл за голям отбор и може да допринесе със своята класа, е добре дошъл", каза още Илич.

Голмайсторът на Сърбия: Саша Илич е моят футболен идол

Голмайсторът на Сърбия: Саша Илич е моят футболен идол

Вижте какво каза Александър Митрович

"Доволен съм от показаното. Получи се добра тренировка. Миньор е коректен отбор и не игра агресивно. Теренът беше добър. Мачът бе добра тренировка за нас. Срещу нито един отбор не е лесно. Искам да играем добре срещу Гигант, да победим и да продължим напред за Купата", допълни Илич по повод днешната контрола.

След това треньорът прогнозира, че неговата Сърбия ще преодолее груповата фаза на Световното в Катар.

"Мисля, че националният отбор на Сърбия има огромен потенциал. Очаквам да премине груповата фаза. Сърбия има много силен отбор. Някои футболисти играят в най-добрите европейски клубове", категоричен е Саша Илич.