След като легендарният сръбски защитник Неманя Видич официално подаде кандидатурата си за президент на футболния съюз в западната ни съседка, той получи подкрепа и от старши треньора на ЦСКА Саша Илич. Изборите са на 14 март.

Основен конкурент на Видич е Драган Джаич, който в момента момента дори е фаворит за поста, макар подкрепата към бившия бранител на Манчестър Юнайтед да става все по-голяма. Интересно е, че и Видич, и Джаич са бивши футболисти на Цървена звезда, докато Саша Илич е легенда на големия съперник Партизан.

"Футболна Сърбия избира. Скоро ще се гласува за лидер, а по-добър от Неманя Видич просто няма. Казвам го от сърце! Той е роден да управлява. Има невероятна харизма, ценят го в цяла Европа - безкомпромисен боец, от какъвто се нуждае нашия футбол. Ако великият сър Алекс Фъргюсън реши Видич да е капитан на Манчестър Юнайтед в славните дни, то и за нас не трябва да е дилема", каза Саша Илич пред "Maxbetsport".

"Той е млад, деляхме една съблекалня в националния отбор. Знам колко е честен, колко много иска във футбола да няма посредничество и интриги. Той би тласнал всичко напред в желанието си да оправи нашия футбол. Всички знаят, че съм фен на Партизан, но когато става въпрос за Видич, го избирам с две ръце. Драган Джаич е легенда, едно от най-големите имена в историята на сръбския футбол, но той е на възраст, в която може да допринесе много по-малко от Неманя Видич, с цялото ми уважение", допълни старши треньорът на родния ЦСКА.

Септември - ЦСКА, 0:1, (Развой на срещата по минути)
на живо

Септември - ЦСКА, 0:1, (Развой на срещата по минути)

Назон вкара единствения гол