Любимецът на Сектор "Г" Стойко Сакалиев коментира случващото се в ЦСКА.

"Отборът на Титоград не беше от нашата класа. Създаде се впечатление, че сме оформили отбор, който е готов, а в следващите мачове видяхме, че има доста неща, които трябва да се изчистят. Трябва да играем приличен футбол. В нападение нямаме чистите голови положения, които отборът трябва да създава. Ще върна лентата към първия мач с Титоград - направихме две-три фрапантни грешки и ако беше някой друг отбор, може би щяхме да се простим с Лига Европа.

Видя се и на мача с Етър. Гостите стояха доста добре, нямахме чистите положения, които да реализираме. Идва много труден мач с Черно море, трябва футболистите да направят някаква промяна. Като централен нападател мога да кажа, че ЦСКА няма изявен нападател. Али Соу е изключително добър футболист, добре гардира, добре развива атаките, но не може да завършва всяко едно положение.

За мен трябва един класен футболист в атака, който да реализира гол и от половин положение. Всички нови попълнения в ЦСКА са футболисти, които заслужават да са там. Не мисля, че ще им трябва много време да се адаптират, това са отживелици. Повече от един-два мача няма вече закъде да се чака. Важно в първенството е не как тръгваш, а как ще финишираш. Според мен ЦСКА ще намери правилния път", каза Саката пред "Спортал".

Валентин Михов: Треньорите на ЦСКА са си извадили нужните поуки

Валентин Михов: Треньорите на ЦСКА са си извадили нужните поуки

"Титоград беше предпоставка за подценяване"