Бившият юрист на ЦСКА Радостин Василев изрази позицията си относно случващото се в клуба в последните дни и прехвърлянето на акциите от Александър Томов към нов мажоритарен собственик. Руди заявява готовност за компромиси от страна на клиентите му относно спасяването на лиценза на "армейците".

"Една година и осем месеца тежка и неравна битка с мошеника, криещ се зад клубната емблема. Една година и осем месеца плюнки, клевети и обиди срещу мен и срещу хора, които само са помагали на ЦСКА. Една година и осем месеца мъка за ЦСКА и просто съществуване, обвито в мъгла и кухи обещания.

Днес мошеникът вече го няма. Скоро и кликата му няма да я има. Смятам войната за спечелена и пожелавам успех на новите ръководители на най-великия клуб в България. Чест и голяма отговорност е да ръководиш този клуб.

Заявявам готовност за всякакви компромиси на клиентите ми към ЦСКА в името на спасяване на лиценза на клуба. Декларирам, че прекратявам всички лични дела срещу клуба, защото знам, че зад клеветите не стои ЦСКА, а мошеника и кликата му, криещи се зад емблемата.

САМО ЦСКА!!!", написа Руди във "Фейсбук".