Най-популярният фен на ЦСКА - Росен Петров-Животното, се показа в по-различна светлина. Явно той не е само мускули, брада и лош поглед. Петров разказа по доста вълнуващ начин за една своя среща на стадион "Българска армия" с един... 88-годишен господин.

Ето какво написа Животното на стената си във "Фейсбук":

"Идвам днес на "Армията", ходя към залата и пред Сектор "А" ме спира човечец на достолепна възраст. Скоро разбирам, че е точно на 88 години. Въпросният господин ме пита: "Синко, може ли да видя стадиона отвътре, отдавна не съм идвал...". Мърдам решетката и му помагам да мине, куцукайки с бастунчето. Той не желае да му помогна по стълбите нагоре, честа му явно не му позволява - горд и честен българин!

Животното пред Topsport.bg: При мен ЦСКА няма да страда заради наркомани и олигофрени (ВИДЕО)

Животното пред Topsport.bg: При мен ЦСКА няма да страда заради наркомани и олигофрени (ВИДЕО)

Лидерът на "червената" агитка с ексклузивно интервю за нашата медия

Започваме непринуден разговор и от този момент настръхнах, очите ми се напълниха със сълзи. Парашутист, полковник от армията! Преди два месеца бил здрав като скала, но проблеми му сложили два бастуна в ръцете. "Синко, от няколко дни съм по-добре. Сега само с един бастун дойдох тук. Преди да си отида от този свят исках да си видя стадиона, спомените да си върна", каза ми той.

После взе един стар вестник, сложи го на една от седалките, седна, благодари ми и се загледа към две дечица, които ритаха топката на терена.

Седя и си мисля - това е нашият ЦСКА! Пуснах една сълза и отидох да тренирам. А полковника остана загледан в миналото си, и в бъдещето долу на терена...".