Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла се яви пред детектора на лъжата, но не и бившият треньор на тима Стойчо Младенов. Шефът на "червените" се отзова на организираната от ТВ 7 проверка, но отказа да отговори на въпросите без присъствието на Стойчо.

"Няма да седна пред детектора на лъжата без Стойчо Младенов. Ние двамата веднъж заванига трябва да разрешим този въпрос. Чист съм, няма от какво да се крия. Разговарял съм с Миодраг Йешич, докато Стойчо беше треньор. Историята с Христо Стоичков, според която съм му предложил да се върне като треньор в ЦСКА, беше един приятелски разговор на празниците. Тогава казах на Христо, че той трябва да се върне в клуба. Той трябва да бъде част от ЦСКА, независимо на какъв пост", заяви Илиев.

Директорът на ЦСКА трябваше да отговори на въпрос дали е преговарял с вероятни треньори на ЦСКА, докато в същото време е обсъждал селекцията на тима и зимната подготовка със Стойчо Младенов. Екзекутора на Ливърпул пък трябваше да каже дали е участвал в схеми с комисиони при трансфери на "червените".

"Оставам с добри впечатления от Младенов. Винаги съм бил зад гърба на Стойчо и нямам угризения по този въпрос. Няма смисъл да правим повече циркове, отивам да изпратя отбора на летището", каза Илиев и напусна телевизионното студио.