Радостин Кишишев коментира ситуацията в ЦСКА преди края на този сезон. Той сподели, че при "армейците" нямат шампионски манталитет. Ето какво още каза бившият национал в ефира на "Диема":

"Оказа се, че няма шампионски манталитет в ЦСКА. Мачовете с Ботев (Пловдив) не успяха да ги вземат, което щеше да им гарантира повече от финал и участие в Европа.

Кюстендилеца: Съдбата ще ни върне нещо, което ни отне преди седем години!

Кюстендилеца: Съдбата ще ни върне нещо, което ни отне преди седем години!

"Честита победа!"

Имат лидер в лицето на Гриша Ганчев, но колко треньори се смениха там? Не е това пътят и може би трябва да се радват, че са стигнали до последен мач, решаващ титлата у нас.

Не казвам, че в ЦСКА има лоши футболисти. В индивидуални аспекти има такива, че ЦСКА доминира, но отборно не.

Иван Турицов няма скъсани връзки на дясното коляно, но ще се възстановява известно време

Турицов няма скъсани връзки, но ще се възстановява известно време

В социалните мрежи футболистът на "червените" получи куп окуражителни съобщения от феновете на отбора

Не познавам Люпко Петрович, но съм чувал много. Смятам, че това е човек, който трябва да се пенсионира. Не мисля, че той е човекът, който трябва да работи в ЦСКА. Всеки трябва да знае кога трябва да помага и кога да спре. Аз не знам там кой е треньорът, та не му знам точната роля.

Снимка 407566

Източник: БГНЕС

Много бързо се искат резултати в България от шефовете. При положение, че Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев са отдавна във футбола, то не им приляга да сменят треньори през два месеца. За да вземеш треньор, първо трябва да си го преценил. Нужно е да му дадеш между две и три години. Не може да се създаде иначе нещо.

Снимка 390631

Източник: 7dnicska.bg

Ако ги питаме как са създали техните империи в бизнеса, не е било за два месеца. Така не се дава спокойствие на треньорите да работят спокойно. Във футбола не може само да биеш, но не мисля, че е правилно това действие", каза Кишишев.

Кристиано Джарета се завръща в Италия?

Спортният директор на ЦСКА се завръща в Италия?

Специалистът има солиден опит зад гърба си