Треньорът на Левски Елин Топузаков ще остави двама от основните си футболисти извън групата за мача срещу Лудогорец. Цунами и Ивелин Попов няма да пътуват за Разград. Работата е ясна - Левски предпочита да се хвърли на ЦСКА. 

Ако "червените" победят в събота, а същото сторят и "сините", ЦСКА ще е шампион. Фенове на Левски дни наред зоват в социалните мрежи любимците им да паднат от Лудогорец. Явно и за Топузаков е далеч по-важно основните му футболисти да са на линия за Вечното дерби, а не за идващото гостуване на така наречения шампион. Ще ги пази от картони. И в двата мача се дават по 3 точки, но изглежда за "сините" важни са само тези срещу ЦСКА... 

От БФС призоваха за феърплей. Щели да го наблюдават. Да гледат, ама с подобни решения като това на треньора на Левски, картинката започва да ни се разяснява. Всъщност, никой нищо не може да му каже. Той решава на кои да заложи в Разград. Може да последва примера на колегата си Сашо Томаш и да заложи на юноши. А "тежката артилерия" да играе срещу "армейците". 

ЦСКА не трябва да разчита на помощ, а просто да излезе пределно мотивиран в предстоящите си два мача и да ги спечели. Независимо кои футболисти ще бъдат срещу тези на Саша Илич. Помогни си сам, за да ти помогне и Господ, казват хората. Съдбата рано или късно връща на всеки заслуженото. 

Топчо: Левски може да играе в няколко тактически схеми, Попето и Цунами са аут за Разград

Топчо: Левски може да играе в няколко тактически схеми, Попето и Цунами са аут за Разград

Надявам се футболистите с леки проблеми да са готови, коментира той