Приключила е срещата на фенове на ЦСКА с Гриша Ганчев. Тя се е състояла в офиса на бизнесмена в сградата на Litex Tower. Ганчев приел привържениците на "червените" точно в 15:00 часа. Срещата продължи час и половина.

На нея са присъствали повече от 20 фенове на ЦСКА, които редовно посещават мачовете на отбора в секторите "А" и "В". Успели хора от различни сфери - адвокати, доктори, финансисти, инженери, икономисти, банкери, ресторантьори, строителни предприемачи, поети, разбра ТОПСПОРТ. Хора, които си купуват абонаментни карти и истински обичат отбора.

Всички те заявили твърдата си подкрепа само и единствено към Ганчев. Те не желаят ЦСКА да бъде управляван от друг човек. Доволни са от свършената работа до момента и виждат бъдеще за тима само с него начело. Феновете благодарили на бизнесмена за това, че спаси ЦСКА и се надяват той да промени решението си и да остане.

Връх на емоциите е бил моментът, когато един от присъстващите фенове е подарил на Гриша Ганчев снимка на четирите му деца, облечени в екипи на ЦСКА и с шалове на отбора. "Заради тях остани и довърши делото си в клуба! Защото това е свято дело!", казал въпросният човек. Ганчев е напуснал срещата с тази снимка в ръка.

Феновете не са получили положителен отговор, че той остава. Но са били успокоени, че отборът е подсигурен до края на календарната година, за което информирахме още сутринта. Целите продължават да бъдат същите, а никой от футболистите не желае да напуска.

Това е пореден ден, в който Гриша Ганчев получава много мощна подкрепа. След като заяви, че ще се оттегли, тя не е спирала. Точно обратното - става все по-силна. От страна на фенове и легенди, от "червена" България.

Какво ще се случи, остава да разберем...

Бруно Акрапович застава пред медиите утре по обяд

Бруно Акрапович застава пред медиите утре по обяд

Ще говори за предстоящия мач с Черно море